Ontruiming in combinatie met een verhuizing

Tijdens een ontruiming zullen wellicht bepaalde goederen ook verhuisd moeten worden. Wij zijn niet alleen een gespecialiseerd ontruimingsbedrijf maar ook een gespecialiseerd verhuisbedrijf, dus we weten precies hoe we dit voor u op moeten lossen. Onze service is accuraat en betrouwbaar, en wij verhuizen alle waardevolle goederen naar de desgewenste bestemming volgens een nauwkeurige methode waar we trots op zijn. Wij bieden een gecombineerde oplossing voor een ontruiming met daarbij de verhuizing van uw waardevolle spullen naar een nieuwe bestemming.

Het ontruimen van een woning

Onze diensten zijn geschikt voor verschillende woningen. Een huurwoning dient vaak terug gebracht te worden naar zijn originele staat. Dit betekent dat alle lampen en gordijnrails verwijderd moeten worden, eventuele aanpassingen in het huis ongedaan gemaakt moeten worden, en ook eventuele gaten in de muur gedicht moeten worden. Wij kunnen al deze werkzaamheden voor u overnemen, en doen dat op een zodanige manier dat u er zelf geen omkijken naar hebt. Ook een koopwoning vereist soms de nodige werkzaamheden die wij graag voor u overnemen. Zo kan een makelaar van u vragen dat alle overtollige goederen uit huis gehaald moeten worden, en ook materialen zoals vloerbedekking of laminaat verwijderd moeten worden om de koop van het huis te bevorderen. Geen enkele klus is voor ons te zwaar, en wij zijn bekwaam in alle werkzaamheden als het gaat om een combinatie van een ontruiming en verhuizing.

Onze werkwijze

Eén van onze specialismen is onze soepele maar directe werkwijze. We bespreken samen met u welke werkzaamheden de woning nodig heeft, en maken daarbij afspraken over wanneer deze taken uitgevoerd worden. Bij een ontruiming waarbij verschillende goederen verhuisd worden, komt u vaak veel demontagewerk tegen. Dit neemt aardig wat tijd in beslag. Wij nemen deze taak graag voor u over, en zorgen ervoor dat alle meubels in de juiste staat hun nieuwe bestemming zullen bereiken. Meubels die kans hebben op beschadiging worden volgens onze veilige methode vervoerd, en wij verzekeren u daarbij dat er geen enkel meubelstuk beschadigd zal raken. Wij zijn meesters in het in- en uitpakken van spullen, en zorgen voor een soepel verloop van de ontruiming en verhuizing van uw pand.

Schoonmaakdiensten

Om het u nog makkelijker te maken bieden wij ook verschillende schoonmaakdiensten aan. Dit kan zijn voor het oude pand, maar ook voor het nieuwe pand waar de verschillende goederen naartoe verhuisd worden. Wij hebben een speciaal schoonmaakteam wat voor u het stoffige pand zal omtoveren in een stofvrije en schone omgeving waardoor u zelf niks meer hoeft te doen.

Vraag een offerte aan!

Meer weten?

Bent u nieuwsgierig geworden of hebt u vragen over onze diensten? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan, en wij zorgen voor de rest!