Bedrijfsontruiming op maat

Als u uw bedrijf wilt verhuizen naar een nieuw pand krijgt u te maken met een bedrijfsontruiming. Ook als u beproeft bent met een faillissement zal uw bedrijf ontruimd moeten worden. Het is een grote en soms emotionele taak die u dan liever over laat nemen door een professioneel bedrijf. Wij hebben de juiste middelen om uw bedrijf op de meest zorgvuldige en praktische manier snel te ontruimen. Bedrijfspanden zoals kantoren, winkels, of loodsen zijn voor ons een makkelijke klus waar we u graag bij helpen. Al vele bedrijven zijn u voorgegaan waar wij snel en efficiënt de gehele ontruiming overnamen wat resulteerde in tevreden klanten. Onze kennis en gemotiveerde ploeg zorgt voor een bedrijfsontruiming op maat waardoor u zich kunt richten op andere belangrijke zaken.

Kaal en bezemschoon

Een bedrijfsontruiming is een grote taak die wij graag voor u overnemen. Wij weten als geen ander hoe we het beste de inboedel in bedrijfspanden zoals elektrische apparaten verwijderen. Eén van de dingen waar we ook vaak mee te maken krijgen tijdens een bedrijfsontruiming is het verwijderen van grote hoeveelheden vloerbedekking. Wij nemen dit werkje geheel over en zorgen voor het verwijderen en afvoeren van al deze materialen op een vlotte en efficiënte manier. We zijn ervaren in het verwijderen van verschillende soorten vloerbedekking, en verwijderen daarbij ook gelijk eventuele lijmresten en egaliseren de vloer. De oude vloerbedekking wordt door ons afgevoerd, en de ruimte wordt stofvrij opgeleverd. Eventuele raamdecoratie kan ook verwijderd worden en we zorgen ervoor dat u het bedrijfspand kaal en bezemschoon aantreft als we eenmaal klaar zijn. Het afvoeren van alle inboedel zoals elektrische apparaten en afval wordt door ons geregeld, en ook extra schoonmaakwerkzaamheden kunnen eventueel door ons uitgevoerd worden.

Onze werkwijze

Elke bedrijfsontruiming is weer anders. Verschillende soorten materialen en goederen vragen om een verschillende werkwijze. Samen met u kijken we naar wat er precies gedaan moet worden in uw pand, en geven u daarbij een duidelijk overzicht van de kosten en tijd die het in beslag zal nemen. In overleg met de klant zullen we tijdens de ontruiming bruikbare goederen scheiden van het afval, en beiden vervoeren naar de desgewenste bestemming. Wij zorgen voor een snelle service waarbij we efficiënt en zorgvuldig te werk gaan. Ongeacht het type bedrijf, wij hebben de juiste middelen om u te helpen bij deze klus, en zorgen daarbij voor een professionele werkwijze waar u wat aan hebt.

Vraag een offerte aan!

Meer weten?

Wilt u meer informatie over waar Ontruiming Meesters u van nut kan zijn, wat de kosten zijn, en hoe de precieze werkzaamheden uitgevoerd zullen worden? Door contact op te nemen met ons kunnen we samen de situatie en de verschillende werkzaamheden bekijken en kijken naar een geschikte oplossing.