Ontruiming in combinatie met sloopwerk

Sloopwerk is een intensieve taak die niet iedereen uit wil voeren. Onze bekwame medewerkers staan echter altijd voor u klaar als het gaat om sloopwerk en voeren dit werkje met plezier uit. Wij bieden deze dienst aan voor zowel huur- en koopwoningen alsook bedrijfspanden.

Sloopwerk in je woning

Sloopwerk kan in verschillende situaties nodig zijn in een woning. Woont u in een huurwoning, en gaat u verhuizen? Dan moet de woning vaak weer hersteld worden naar zijn originele staat. Als u grote veranderingen hebt gemaakt aan de woning, dan moeten deze vaak weer ongedaan gemaakt worden om de woning op te leveren. Denk aan een muur die u hebt gebouwd om van één kamer twee kamers te maken, of de tegels op de muur in de keuken die u hebt vervangen door andere tegels. Wij zorgen voor een secuur sloopwerk, en verzekeren daarbij een 100% tevredenheidsgarantie. Ook andere werkzaamheden die verricht moeten worden om de woning klaar te maken voor oplevering kunnen door ons verricht worden. Denk aan schilderen, gaten dichten, of andere werkzaamheden die nodig zijn om de woning op te knappen en terug te brengen naar zijn oorspronkelijke staat. Dit is iets waar men meestal geen tijd en zin voor heeft, en het is dan fijn als er iemand is dit op een professionele manier voor u komt doen. Tevens bij het vernieuwen van een koopwoning om zo het meeste uit de prijs te halen, kunnen wij goed van pas komen en staan wij graag voor u klaar. Onze enthousiaste medewerkers nemen u graag deze werkzaamheden uit handen, en dat scheelt u heel wat werk!

Sloopwerk in bedrijfspanden

Veelal komt er bij de ontruiming van een bedrijfspand sloopwerk aan te pas. Dit is omdat het pand in originele staat afgeleverd moet worden, en ook hier kunnen wij een handje helpen. Wij hebben ervaren medewerkers die op een vakkundige manier al het sloopwerk uit kunnen voeren. Denk aan:

  • Scheidingswanden verwijderen
  • Verlaagde plafonds verwijderen
  • Stellingen verwijderen
  • Elektronica demonteren
  • Vloerbedekking verwijderen
  • Ingebouwd meubilair demonteren
  • Verwarmingsinstallatie of airco demonteren

Zijn er nog meer werkzaamheden die verricht moeten worden? Wij zijn in deze sector van alle markten thuis, en kunnen u dus met verschillende klusjes helpen. Wij demonteren alles op een verantwoorde wijze zonder daarbij schade aan te brengen aan de rest van de materialen. Als er tijdens het sloopwerk bepaalde materialen gesloopt moeten worden die niet vallen onder het sloopwerk, dan herstellen wij deze materialen op de meest gewenste manier.

Vraag een offerte aan!

Contact

Neem contact met ons op voor al uw vragen of opmerkingen!